Geniet thuis van speciaalbier met het Hop On Hop Off Surprise Pakket

12 mei 2020

BREDA – Het Hop On Hop Off festival komt bij jou thuis!! Nu je niet naar het festival kunnen komen brengt de organisatie de bieren naar jou. Geniet in het weekend van 12 – 14 juni van de heerlijke bieren van de deelnemende brouwers met het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket.

Je kunt het surprise pakket bestellen tot 24 mei. In de week van 8 juni wordt het surprise pakket thuis bezorgd. Zo kun je in het weekend van 12 – 14 juni thuis de heerlijke speciaalbieren proeven. Dat is niet alleen super lekker maar je ondersteund daarmee ook de deelnemende brouwers.

Het Speciaalbier Surprise pakket bestaat uit 12 verschillende speciaalbieren (33cl) van 12 verschillende brouwers. In het pakket zitten tevens 2 proefglazen, een unieke Hop On Hop Off bieropener en een toelichting over de bieren. Het Surprise Pakket kost € 33,50 excl. verzendkosten. Elk pakket is uniek en is te bestellen via: www.hoponhopofffestival.com/bierpakket

Op zondag 14 juni organiseren ze een online bierquiz via een livestream. Aanvang 20:00 uur. De deelname is gratis voor mensen die het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket besteld hebben.