Een muzikale winterbeleving met Eindhoven winter festival

24 november 2022

EINDHOVEN – Met een reeks aan diverse concertavonden wordt het Beursgebouw in Eindhoven van 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023 omgetoverd tot Eindhoven winter festival.

Met op vrijdag 23 december Flemming en zaterdag 24 december de Vroeg Pieken Kerstspecial. Op dinsdag 27 december is het tijd voor Martijn Fischer zingt hits van Hazes, met Senna en Wes.

Joel Borelli geeft een weergaloze live performance op woensdag 28 december. Op de donderdag 29 december is er de Hollandse avond met Ferry De Lits, Yves Berendse, Rene Schuurmans en Jeffrey Heesen. Op vrijdag 30 december geeft Motger Mercury een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: QUEEN!

Het nieuwe jaar wordt dinsdag 3 januari ingeluid met Top 2000 in concert. Op donderdag 5 januari is er ABBA Fever XL om ouderwets uit je dak te gaan. Op vrijdag 6 januari zijn er de YouTube sterren van Bankzitters. Uit je bol met Tino Martin op zondag 8 januari. De Nederlandse zanger zal zijn hits ten gehore brengen op het meest bruisende festival van Eindhoven!