Duikboot Festival start als eerste festival in Brabant de kaartverkoop

27 januari 2021

BREDA – Sinds de start van het vaccineren en de komst van het garantiefonds vanuit de overheid floreert er weer hoop aan de horizon en dus start Duikboot Festival de kaartverkoop als eerste festival in Brabant komende donderdag om 12.00 uur.

De organisatie van Duikboot Festival snapt dat Corona veel onzekerheden met zich meebrengt en dat die onzekerheid nog wel even blijft op het gebied van festivals-bezoeken. Toch heeft Duikboot Festival een leuke manier gevonden om de hoop samen te vieren en met een kleine aanbetaling jouw festival ticket alvast te claimen voor dit jaar!

Op donderdag 28 januari om 12.00 uur start de kaartverkoop voor Duikboot Festival 2021 en mag je eindelijk weer eens in de digitale rij staan voor een festivalticket. Je hoeft alleen niet het gehele ticketbedrag te betalen, maar alleen een aanbetaling van €10 (ex service kosten).

Als het festival van de overheid een go krijgt, betaal je binnen zeven dagen de rest. Wordt Duikboot Festival toch afgelast, dan krijg je jouw tientje weer terug!
Duikboot festival hoopt dat eind augustus het anker uitgaat en het festival los kan met 5 stages gevuld met House, Techno, Disco, Urban, Guilty Pleasures, Latin en meer.