Duikboot Festival organiseert viswedstrijd aan de Asterdplas Breda

30 maart 2021

BREDA – Nu de lente is aangebroken is het voor Duikboot hoogtijd om de buitenlucht in te gaan en dit gaat goed samen met hun nieuwe corona-hobby: vissen. Als eerste festivalorganisatie in Nederland zal het een viswedstrijd organiseren aan de Asterdplas en dat gaat maar wat leuk worden.

Onder aanvoering van initiatiefnemer en Duikboot mede-eigenaar Jacco Grinvis staat er iets heel unieks te gebeuren in het voorjaar. Speciaal voor tientallen (tot maximaal 250) visliefhebbers zal Duikboot een viswedstrijd organiseren. Tijdens deze wedstrijd – waarbij op karper zal worden gevist – kan je ook nog eens kans maken op de laatste festivaltickets voor de zesde editie van het al eerder uitverkochte Duikboot Festival 2021.

Dat het niet zomaar een viswedstrijd zal worden staat wel vast. Men kan namelijk via koptelefoons (silent disco) luisteren naar een live-set van een gevestigde house dj, waarvan de naam later bekend gemaakt zal worden. Mochten de Corona-regels het toelaten dan zal er ook worden gekeken naar een heuse tribune voor publiek.

De organisatie wil eerst de animo inventariseren alvorens het besluit om het evenement over één of meerdere data te verspreiden.

Aanmeldformulier: https://forms.gle/vRU8m4o4UysKU7KW6