Duikboot Festival gooit na 2,5 jaar de festival hekken open

22 maart 2022

BREDA – De laatste editie van Duikboot Festival was eind augustus 2019 aan de Asterdplas in Breda. De organisatie vond het welletjes en de handen jeukte te erg. Zo besloten ze een Winterfestival te organiseren om de knaldrang van het Bredase festival publiek te temmen. A.s. Zaterdag 26 maart opent Duikboot dus na lange tijd weer haar festival deuren. Het eerste festival in Breda na een lange tijd van lockdowns. Dat dit goed gevierd gaat worden is duidelijk want deze eerste winter editie is bijna uitverkocht.

Frank Haagen en Jacco Grinwis, de organisatoren van Duikboot Festival, staan genietend op het festival terrein tijdens de opbouw. Zonder al te lange twijfel besloten zij eind november, nog middenin de lockdown, Duikboot Winterfestival online te gooien. De voorbereidingen werden gestart en het lef werd beloond toen 15 februari bekend gemaakt werd dat festivals weer mochten.

Komende zaterdag staan er drie grote tenten klaar op het festival terrein van Breepark in Breda gevuld met veel lokaal, nationaal en internationale headliners dj’s. Als beloning van het lange wachten staat er ook nog een heerlijke weersvoorspelling op ze te wachten.

De kaarten zijn bijna uitverkocht maar de laatste zijn nu nog te koop via de website van Duikboot Festival.

Foto: Duikboot festival