Dit is waarom Flemming volgend jaar Groots niet opvolgt

25 juni 2024

EINDOVEN – Guus Meeuwis ziet Flemming als potentiële Groots-opvolger. Toch zal Flemming in 2025 niet in het Philips Stadion staan en dat heeft een bijzondere reden.

Flemming scoorde de afgelopen tijd verschillende hits als Amsterdam, Automatisch en Hypnose. Guus Meeuwis maakte er dan ook geen geheim van dat hij de zanger als de gedroomde groots-opvolger ziet.

Flemming zou er ook dit jaar alle keren bij zijn bij de laatste reeks van Groots met een zacht G, maar miste helaas door ziekte enkele dagen.

Toch zal Flemming in 2025 niet de concertreeks opvolgen in het Philips Stadion in Eindhoven. Want PSV heeft besloten in de zomer van 2025 geen concerten meer plaats te laten vinden in het Philips Stadion. De Eindhovense club wil de grasmat in het stadion zo goed mogelijk laten zijn.

PSV legt binnenkort een compleet nieuwe grasmat, inclusief deels een andere ondergrond in het stadion. Mocht dit niet de gewenste kwaliteit geven, moet er in de zomer van 2025 nieuw gras ingezaaid worden, om dit te laten groeien zijn er weken nodig waardoor een concertreeks niet past.