De 5 leukste party-podcasts voor de zomer

29 juni 2024

De zomer is het perfecte moment om nieuwe podcasts te ontdekken. Ook op het gebied van feesten en festivals zijn er vele toffe podcasts! Dit zijn onze 5 tips voor de zomer.

1. Er is geen feestje
Wouter Holsappel gaat samen met Thijs Faber tien jaar na Project X terug naar Haren. Op 21 september 2012 loopt een feestje van een 16-jarig meisje daar totaal uit de hand wanneer via social media duizenden jongeren zichzelf uitnodigen. ooggetuigen, experts en slachtoffers worden gehoord. Hoe kijken zij tien jaar later terug op die periode?

2. De Festivalpodcast
Met deze podcast heb je sowieso een zomer vol festivals. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Zij zijn de hele zomer op verschillende festivals. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier. Met deze podcast hoef je geen festival te missen.

3. Buren van de Brandweer de Podcast
Met de Buren van de brandweer de Podcast schuif je bij de mannen aan op een maandagavond. Een ouderwets onderonsje met zowel serieuze als grappige momenten die de mannen meemaken. De Buren van de Brandweer staan op vele feesten en festivals en maken hierbij van alles mee, dit alles is te horen in deze podcast.

4. Patjoo’s Podgast
Allround Dj Patjoo belt iedere maand met een toffe artiest of collega DJ om te praten over van alles, muziek, vrije tijd ,maar voor al over het mooie vak. Zo belde hij al met Immer Hansi, Bonte Carlo en Pascal Redeker.

5. Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag
Er zijn maar weinig evenementen met een eigen podcast, maar de Brabantsedag in Heeze neemt je mee op weg naar de theaterparade. Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag, bespreekt onderwerpen over, van, met de Brabantsedag. Van thema en ontwerpproces tot geschiedenis en bouwgroepen, het komt allemaal voorbij. Na het succes van seizoen 1, is het tweede seizoen van start met dit jaar iedere aflevering een nieuwe sidekick.

Geniet van je zomer met deze leuke party podcasts