Buren van de Brandweer organiseren feest tijdens de Kaatsheuvelse kermis

29 juni 2024

KAATSHEUVEL – Atensjon! De mannen van de Buren van de Brandweer organiseren samen met Restaurant XO een groot feest op het Anton Pieckplein tijdens de Kaatsheuvelse kermis.

Op zondag 7 juli is het tijd voor het feest genaamd Atensjon! De Kaatsheuvels DJ-Act heeft in de 10 jaar dat zij alweer actief zijn al vele kermissen gezien. Echter misten zij op de kermis in eigen dorp nog een muzikaal evenement. Vroeger was er in de tijd van Ons Café, of eerder nog bij Café Jan Smit, altijd wat te doen. Maar dat is al weer een aantal jaren geleden. Wij willen dat graag weer jaarlijks terugbrengen.

En aan alle doelgroepen is gedacht, dus ook de jongeren die normaal geen set kunnen bewonderen op een festival. Simpelweg, omdat de meeste evenementen in de regio een minimumleeftijd hanteren. In de middag draait Buren van de Brandweer namelijk een special set voor de jeugd. Naast optredens van de jongens zelf nemen ook andere dj’s en speciale acts plaats op het podium. Wie dat allemaal zijn? Dan zul je toch echt gezellig een kijkje moeten komen nemen tijdens de eerste editie van Atensjon!

Atensjon! Vindt plaats van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is geheel gratis.