Alle dagen feest op de Tilburgse kermis

9 juli 2024

TILBURG – Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli staat Tilburg in het teken van de kermis. De Tilburgse kermis is de grootste kermis van de Benelux. Met naast vele attracties ook volop feest met het Road Show Festival, Jupiler Bierhal en festival Het Moment.

Road Show Festival
Het Road Show Festival is er op 26 en 28 juli aan de Spoorzone in Tilburg tijdens de kermis. Met 3 area’s met verschillende genres. Met onder andere Sam Hofman, Yes-R, Kees de Hondt en Nachtdienst.

Jupiler Bierhal Plein
De Jupiler Bierhal is dit jaar weer van de partij op Tilburgse Kermis, maar verhuist naar een centrale plek op het Willemsplein en pakt uit met een plein editie. 10 dagen is er gratis feest in de bierhal in Tilburg. Met optredens van Jan Smit, Mart Hoogkamer, Denny de Munk, Sieneke, Ammar, Marco Schuitmaker én nog veel meer.

Het Moment
Dit jaar is de tweede editie van het hiphop festival Het Moment tijdens de kermis. Op 20 juli veranderd het Tilburgse Spoorzone opnieuw in het epicentrum van de Nederlandstalige hiphop. Met onder andere Boef, Winne, Zwart Licht en THC.