4 party-tips van ons voor een onvergetelijk weekend!

23 augustus 2022

Dit weekend zijn er vele toffe party’s in Brabant! Wij nemen je mee langs onze tips voor dit weekend!

Bosschenhoofdse Midzomerfeesten
26, 27 en 28 augustus 2022, Pastoor v. Breugelstraat, Bosschenhoofd
Op vrijdagavond is er een avondvullend programma met TeamJeri, FeestDJ Mark, Johnny Gold en Buren van de Brandweer. Op zaterdagavond zal in de feesttent wederom TeamJeri & FeestDJ Mark een spetterende DJ show geven met optredens van Randy Watzeels en Vieze Jack met zijn danseressen. Op zondag is er een jaarmarkt, rommelmarkt, kermis en muziek van Lustige 5 en Youri Sprenkels.

24-uurs Solexrace Festival
26, 27 en 28 augustus 2022, Heibloemsedijk, Heeswijk
Dit weekend is er weer het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther. Paul Elstak, WC Experience, STUK, Høken met de Heinoos, PartyfrieX, House of Rock, Dirty Denims en Jan Biggel zullen vol gas geven in Heeswijk.

Trekkertrek Kaatsheuvel
26 en 27 augustus 2022, Hoge Zandschel, Kaatsheuvel
Vriendengroep ’t Zooike organiseert dit weekend de trekkertrek. Met op vrijdag avond op de banen de Duitse klasse en de Langstraatklasse. In de feesttent met Corne Music. Op zaterdag is er de Standaard klasse, Boerensportklasse en diverse demo’s. In de tent gaat het feest los met Arjon Oostrom en de WC Experience.

Brabantsedag
28 augustus 2022, Heeze
Op zondag barst in Heeze voor de 63e keer de Brabantsedag los.
Deze laatste zondag van augustus is het domein van de drukbezochte, huizenhoge rollende theaterparade. Dit jaar is het thema ‘Met Verve’ de inspiratiebron voor de Heezer wagenbouwersgroepen die dit hoogtepunt van de Brabantsedag maken.

Bekijk onze hele party-agenda!