Paul’s Party-tips: De heetste feesten!

10 augustus 2022

Dit weekend is er weer veel te doen! Paul neemt je mee langs de toffe party’s in Brabant voor dit weekend!

Zomerfeesten Almkerk
11, 12 en 13 augustus 2022, Dirk van Clevestraat, Almkerk
De Zomerfeesten Almkerk gaan gewoon nog een week door! Op donderdag de mannen van de WC experience. Op vrijdagavond kun je een dansjes wagen op lekkere urban-classics. Met niemand minder dan Sigourey K, Sjaak en Bilal Wahib. Het weekend wordt afgesloten op zaterdag met een Surprise Surprise avond, waarbij de line-up pas op het feest zelf bekend wordt.

Tractorpulling Oudenbosch
12 en 13 augustus 2022, Langeweg, Oudenbosch
Op vrijdag rijden er diverse Farmstock klasses op Top niveau van de NTTO. Zaterdag gaat de wedstrijd verder met de Hypropullers competitie en verschillende landbouwklassen. Er is twee dagen muziek van DJ Willem en op zaterdag is er de band Meuk.

Lakedance
13 augustus 2022, Aquabest, Eindhoven
Dansend in het zand met de stralende zon boven je hoofd en een drankje in je hand: dat zorgt voor het ultieme zomergevoel op Lakedance. Met Lucas & Steve, Nicky Romero, Zanger Kafke, Buren van de Brandweer en Samuel Deep.

TrailerFest
13 augustus 2022, Breepark, Breda
Op evenemententerrein Breepark in Breda strijkt dit weekend het festival TrailerFest neer. TrailerFest bestaat uiit 5 area’s met ieder hun eigen style. Zo zijn er de area’s De Chill, De toren, De muur, De tuin en de main. Met o.a. Goldband, Promo, DAVID VUNK, Delikt, Stefan ZMK, Frank Kvitta en Nu Zau. Al kun je volgens de organisatie beter thuis blijven…

Bekijk onze hele party-agenda!