Paul’s Party-tips

14 juni 2022

Dit weekend is er weer veel te doen! Paul neemt je mee langs de toffe party’s in Brabant voor dit weekend!

Beach Event Veldhoven
17, 18 en 19 juni 2022, Centrum, Veldhoven
Beach Event Veldhoven is een evenement waarbij strandsporten en dance muziek gecombineerd worden in een unieke strandsetting, midden in het centrum! Met Joël Borelli, John de Bever, Tony Junior en Jan Biggel.

Made’s Powerweekend
17, 18 en 19 juni 2022, Scheerbiesstraat, Wagenberg
3 dagen lang POWER op de 3 wedstrijdbanen in Made. Lokaal, Nationaal & Internationale competities op het grootste tractorpulling evenement van Europa. Natuurlijk pakken ze ’s avonds door met de legendarische Pulling Party’s.

Spoorpark LIVE
18 en 19 juni 2022, Spoorpark Tilburg
Spoorpark LIVE is een splinternieuw popfestival in het Spoorpark te Tilburg. Samen met Nederlands’ beste acts en bands vier je het leven, de vriendschap maar vooral de zomer. Met onder andere Krezip, Danny Vera, Suzan & Freek, Kensington, Di-Rect en Davina Michelle.

Klûntocht Zomereditie
Zondag 19 juni 2022, Grote markt, Breda
Op zondag organiseert Klunen Breda een unieke zomereditie van de Bredase Klûntocht! Met bekende carnavalshits en zomerse deuntjes. De best verklede groepen worden als vanouds beloond en alle Klûners strijden deze middag wederom voor dat felbegeerde klûnkruisje. De Klûntocht wordt geopend op de grote markt met een optreden van Jan Biggel.

Bekijk onze hele party-agenda!