Paul’s Party-tips

6 april 2022

Het is weer tijd om vooruit te kijken! Paul neemt je mee langs de toffe party’s in Brabant voor dit weekend!

Hop on Hop off Festival
8, 9 en 10 april 2022, IJsbaan, Breda
Het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux komt weer naar Breda. Dit weekend zal voor de derde keer het Hop On Hop Off Festival plaatsvinden in de Kunstijsbaan. Hop On Hop Off is ‘the-place-to-be’ voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten

REBiRTH Festival
8,9 en 10 april 2022, Raamse akkers, Haaren
Dit weekend barst het feest los op het festivalterrein aan de Raamse Akkers voor het REBiRTH Festival. Een weekend lang het beste wat hardstyle te bieden heeft. De vetste live-acts, helden van weleer, talenten van nu op de nieuwe Reborn stage en nog veel meer!

Qmusic the Party
9 april 2022, Fletcher hotel Brabant, Mill
Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Mill. 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur.

Rucphen Zingt Hollands XXL
9 april 2022, Laco, Rucphen
Het grootste meezing feest van West – Brabant is na 2 jaar terug in Rucphen. Laco Sportcentrum zal omgetoverd worden tot een grote kroeg met de beste Nederlandse artiesten tijdens Rucphen Zingt Hollands XXL. Met onder andere Tino Martin, Django Wagner en Jeffrey Heesen.

Bekijk onze hele party-agenda!