« Terug naar nieuwsoverzicht

Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Dance Classics
15 maart 2019, Wapen van Roosendaal, Roosendaal
De eerste Dance Classics van 2019 is een feit! De 30+ en 40+ party van Roosendaal met de vaste Roosendaalse DJ formatie Royal Apollo bestaande uit DJ, Producer: Paul Brugel en Paul Van de Casteel zullen weer de leukste, lekkerste en gezelligste hits draaien van 70-80-90-00.

Ik Zie U Graag
15 en 16 maart 2019, Mezz, Breda
Tijdens dit tweedaagse festival kun je een heel weekend lang spannende acts ontdekken uit de broeierige, bruisende Belgische muziekscène. De nadruk ligt op opkomende Belgisch talent met acts die in eigen land al meer bekendheid hebben of zelfs al gevestigd zijn.

Schuurfeest KPJ Steenbergen
16 maart 2019, Dinteloordseweg, Steenbergen
Het is zo ver, het eerste schuurfeest van het voorjaar barst al weer los! Zaterdag is het tijd voor het schuurfeest van KPJ Steenbergen. Er is ook een cocktailbar aanwezig.

Raymon Hermans Show
16 maart 2019, De Ster, Nieuwkuijk
Raymon Hermans viert zijn 25e verjaardag met zijn eerste eigen show in de Ster in Nieuwkuijk. Het beloofd een top feest te worden, waarin de vele hits van Raymon voorbij komen.

Bekijk onze hele party-agenda!