Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Bloed, Zweet & Brabant
7 december 2019, LINQ Raamsdonksveer
Maak je klaar voor zaterdag, want er staat weer een super editie klaar van Bloed, Zweet & Brabant! Met de artiesten Jeroen van Zelst, John-Paul Chacon en Robin Van Herwijnen wordt dit een feestje om niet te vergeten! Tussendoor zorgt DJ Bennie voor het feest.

Hitszone
7 december 2019, 013 Poppodium, Tilburg
Hitszone komt Tilburg ontgroenen met hun l3kkere mix van Sean Paul,Vanessa Carlton en Twarres. Zij regelen ook je Bacardi Breezers, Tammagotchi’s, Pokemon kaarten, Best Friends Forever kettinkjes en alles wat de 90’s en 00’s de beste tijd van je leven maakte.

De Grote Silent Disco Show
7 december 2019, Graanbeurs, Breda
De Grote Silent Disco Show belooft wederom een top avond te worden waar iedereen ongegeneerd los gaat op de lekkerste foute maar o zo toffe muziek. Drie DJ’s draaien de leukste plaatjes op drie verschillende kanalen! Battle met je vrienden of schreeuw samen mee op jullie gezamenlijke lievelingsnummer!

KPJ-Kruisland Feestweekend
6 en 7 december 2019, Langeweg, Kruisland
Met op vrijdag Back to the LP’s met DJ Jerome en Showtime Drive-in. Op zaterdag gaat het feest verder met de Barnparty. Met Barry Fest en Showtime. Daarnaast is er twee dagen een Cocktailbar aanwezig.

Bekijk onze hele party-agenda!