Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo
22 en 23 november 2019, Klokgebouw, Eindhoven
Op vrijdag en zaterdag presenteert Paaspop Events twee muzikale legendes in Eindhoven voor de spetterende 90’s show 25 Years of Charly Lownoise & Mental Theo in het Klokgebouw!

Snelle
23 november 2019, 013 Poppodium, Tilburg
Artiest, songwriter en rapper Snelle beleeft een jaar om nooit te vergeten. Zijn eerste clubtour verkocht in no-time uit, hij ontving een gouden EP en diverse platina singles. Deze avond staat hij in Tilburg.

Winter Park Festival
23 november 2019, Aquabest, Best
Op zaterdag zal Winter Park Festival weer los gaan op Aquabest, Eindhoven. Het ijskoude en meest gezellig festival van het jaar. Verdeelt over verschillende tenten is er muziek van onder andere Kris Kross Amsterdam, Party Animals, Dansado & de Feestneger, Darkraver, Zany en Otto Wunderbar.

Haaren op z’n Hollands
24 november 2019, The Dome, Haaren
Op zondag presenteert Rebirth Events een gezellige feestmiddag in ‘The Dome’. Tijdens de derde editie van Haaren op z’n Hollands kun je genieten en meezingen met de leukste en beste Nederlandstalige feestartiesten. Met onder andere Arjon Oostrom, Jeroen van Zelst en Raymon Hermans.

Bekijk onze hele party-agenda!