Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Tentfeest KPJ-Rijsbergen
11 en 12 oktober 2019, Tiggeltsebergstraat, Rijsbergen
Het wordt weer 2 dagen feest in de tent bij KPJ Rijsbergen met op vrijdag DJ Jantje, Arjon Oostrom,Mark van Overveld en Feest DJ Peet. Zaterdag gaat het feest door met Puinhoop Kollektiv, Lampegastuh, Fout&Fauter en DJ Gijs.

FestyLand
11 en 12 oktober 2019, Recreatiepark Hemelrijk, Volkel
Elk jaar wordt het festivalseizoen afgesloten met een geweldige festival finish op het recreatiepark Hemelrijk te Volkel. FestyLand, Dé officiële afsluiting van HET festivalseizoen! Met onder andere BLØF, Johnny 500, Kris Kross Amsterdam, BZB en Maan.

Oktoberfest Den Bosch
11 en 12 oktober 2019, Parade, Den Bosch
Er zijn dit weekend weer vele oktoberfesten, zo ook Den Bosch. Met muziek van Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren, Dennie Christian, Zanger Kafke, Otto Lagerfett, Timmie Tirol, Die Tolle Schlager Schwestern en DJ Crew und Der Rudi.

Speciaalbier Festival Herfst Editie
12 en 13 oktober 2019, Raadhuisplein, Drunen
Kom proosten, borrelen en proeven op het Speciaal Bier Festival, Herfst Editie bij het Lokaal in Drunen. Dit weekend wordt het Raadhuisplein in Drunen omgetoverd tot een festivalterrein. Hier kun je bij zes verschillende brouwers meer dan veertig bieren proeven. Bij de foodtrucks kun je genieten van lekkere gerechtjes en een live band zorgt voor gezellige tunes.

Bekijk onze hele party-agenda!