Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Boogie Wonderland
4 oktober 2019, Lunenburg, Loosbroek
Vrijdag is het zomer-reces bij Lunenburg weer voorbij en openen ze de deuren voor Boogie Wonderland! Ze gaan het clubseizoen direct goed van start met twee bijzondere gasten: Rewind Soundsystem & Team Disco Snolly. Een heerlijk avondje uit voor 21+’ers, met de beste dance classics, glijers en pop-platen uit de 80’s, 90’s & 00’s.

Foutoberfest
5 oktober 2019, Brabanthallen, Den Bosch
Beklim de tafels en hijs de pullen bier want hét Foute Oktoberfest van Brabant, Foutoberfest komt er aan. Met onder andere Snollebollekes, Captain Jack, Paul Elstak, De Alpenzusjes, CH!PZ, Der Rudi, Vieze Jack en Lamme Frans.

Tribute to the Cats
5 oktober 2019, Koloszaal, Raamsdonksveer
In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Deze hits zullen ook op deze prachtige avond te horen zijn.

Fancy Fair Feestweekend
5 en 6 oktober 2019, Rijsbergen
De zaterdagavond van het Fancy Fair Feestweekend staat in het teken van het tentfeest. Een avond vol gezelligheid, muziek van DJ Jantje, The Beatcrooks en Hak op de tak. Op de zondagmiddag is er de Hollandse middag met optredens van John West en Samantha Steenwijk.

Bekijk onze hele party-agenda!