Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Veerse Dag
13 en 14 september 2019, Heereplein, Raamsdonksveer
Het is weer tijd voor de 37e keer de Veerse Dag! Een combinatie van muziek-, markt- en straattheateractiviteiten voor zowel jong en oud in het centrum van Raamsdonksveer. Met onder andere Roxeanne Hazes, The Dirty Daddies, Arjon Oostrom en de WC Experience.

Club X
14 september 2019, 013 Poppodium Tilburg
Het merk Club X kent een rijke geschiedenis. Club X is terug met een clubtour door het zuiden van Nederland en noorden van België. Zaterdag nemen ze je mee terug naar het begin der hardere stijlen in de Jupiler Stage en wordt het een avond die je niet mag missen!

Trekkertrek Bavel
14 en 15 september 2019, Veenstraat, Bavel
Dit weekend is het tijd voor de vierde editie van Trekkertrek Bavel. De zaterdagavond staat geheel in het teken van bijzondere en zware trekkers en andere zwaargewichten die over de trekkertrekbaan zullen rijden. Met feest met Mark With a K, DJ Gijs en Edrie Antonissen. Op zondag gaat de strijd verder met de landbouwklasses.

Schuurfeest KPJ Oudemolen
14 september 2019, Oude Heijningseweg, Oudemolen
Het is weer bijna de tweede zaterdag van September, dus tijd voor het jaarlijkse schuurfeest van KPJ Oudemolen! DJ Mark Jongeneelen zal er voor zorgen dat er weer wat vrolijke muziek aanwezig is en daar wordt hij mee geholpen door niemand minder dan De Lievelings DJ’s van je Zusje!

Bekijk onze hele party-agenda!