Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Oosteinds spektakel
6, 7 en 8 september 2019, Berkenstraat, Oosteind
Dit weekend beloofd het weer een spektakel te worden tijdens het Oosteinds Spektakel. Met op vrijdag optredens van Henk Dissel, Dansado & De Feestneger, John West, DJ Coenio, Lange Frans, PartyfrieX en Paul Elstak. Op zaterdag komen Wolter Kroes, Ransom, DJ Coenio, Wesley Klein en Buren van de Brandweer de boel op zijn kop zetten. Daarnaast is er zaterdag een mystery act. Op zondag is het tijd voor het Kidzspektakel en de afterparty.

Vunzige Deuntjes
7 september 2019, 013 Poppodium Tilburg
Het einde van de vakantie is nabij en de dagelijkse sleur neemt haar startschot. Maar daar blijft Vunzige Deuntjes natuurlijk niet in hangen, want zaterdag keren zij terug naar (old)school Geniet van de lekkerste hip-hop, r&b en dancehall hits uit de jaren 90 en 00s.

Onbeschoft Outdoor
7 september 2019, De Maashorst, Schaijk
ONBESCHOFT is het nieuwste R&B/House concept van Brabant. Alleen de allerbeste dj’s zullen voor de allerlekkerste muziek zorgen. Na 2 dikke outdoor edities in Drimmelen, verhuizen ze dit jaar naar Recreatiegebied de Maashorst in Schaijk.

Corso Valkenswaard
8 september 2019, Valkenwaard
Na Corso Zundert is het komende zondag tijd voor het gezelligste dahliafeest van Brabant bij Corso Valkenswaard. Met dit jaar als thema Bravo! Brabant! Met als ondertitel…75 jaar vrijheid…een verwijzing naar de viering van 75 jaar vrijheid in september 2019. De buurtschappen hebben zich laten inspireren door al het goede in, uit en van Brabant in de wederopbouwperiode na 1944.

Bekijk onze hele party-agenda!