Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Zomerfeesten Almkerk
15, 16 en 17 augustus 2019, Dirk van Clevestraat, Almkerk
Ook dit weer is er genoeg te beleven in Almkerk met de Zomerfeesten. Met op donderdag de WC Experience. Vrijdag gaat het feest los met de Urban Fridays. Op zaterdag gaat het feest los met Tino Martin, Samantha Steenwijk en John de Bever op de Hollandse avond.

KPJ Gilze Feestweekend
16, 17 en 18 augustus 2019, Horst, Gilze
Het weer zover, het KPJ Gilze Feestweekend 2019! Op vrijdag trappen ze af met de WC Experience! Op zaterdag zal het dak eraf gaan met Frank van Etten, Zanger Kafke, De Buren van de Brandweer en Mental Theo. Op zondag starten we traditie getrouw met de Trekkerbehendigheid.

Hidden Garden Festival
17 augustus 2019, Philips de Jongh Wandelpark, Eindhoven
Zaterdag strijkt het Hidden Garden Festival voor de 3e keer neer in het Philips de Jongh Park in Eindhoven. Net als voorgaande jaren worden je oortjes in “the Garden” en “the Forest” verwend met Progressive, TechHouse en DeepHouse en met “the Shade” introduceren ze dit jaar een gloednieuwe stage waar je als liefhebber van stevig techno je hartje op kunt halen.

Dancetour Tilburg
18 augustus 2019, Leijpark, Tilburg
Sluit aanstaande zondag je zomervakantie goed af tijdens Dancetour Tilburg met o.a. Lil Kleine, Bizzey, LNY TNZ en StukTV! De toegang is gratis.

Bekijk onze hele party-agenda!