Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Diggy Dex en Roxeanne Hazes
8 augustus 2019, Natuurtheater Oisterwijk
Diggy Dex en Roxeanne Hazes geven deze avond een bijzonder concert in Natuurtheater Oisterwijk. Met nieuwe muziek onder de arm zal Roxeanne Hazes vanavond uitpakken met een grootse show in het fabelachtige Natuurtheater Oisterwijk.

Zomerfeesten Almkerk
8, 9 en 10 augustus 2019, Dirk van Clevestraat, Almkerk
Er is weer genoeg te beleven in Almkerk met de Zomerfeesten. Ze trappen donderdag af met de band Daredevils. Op vrijdag gaat het feest los met de Q-music DJ’s. Op zaterdag gaat het dak er af met de foute avond met optredens van Corry Konings, Dries Roelvink en Def Rhymz.

Tractorpulling Oudenbosch
9 en 10 augustus 2019, Langeweg, Oudenbosch
Dit weekend is het weer op 2 kleibanen Tactorpulling Oudenbosch. Met op vrijdag de NTTO Farmstock en standaard klassen. En natuurlijk de afterparty in de tent met DJ Gijs en DJ Willem. Op zaterdag de Hypropullers en Agrisport competitie en aanvullende regionale landbouwklassen. Als afsluiter in de tent de coverband STOOT!

TrailerFest
10 augustus 2019, Breepark, Breda
TrailerFest bekend van de festival camping van Dream Village en Ploegendienst staat dit weekend bij Breepark voor een eigen evenement op het outdoor terrein. Een festival met caravans en de meest uiteenlopende muzieksoorten: van hiphop tot house en van techno tot carnavalsmuziek.

Bekijk onze hele party-agenda!