Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

WOO HAH! Festival
12, 13 en 14 juli 2019, Beekse Bergen
WOO HAH! kan zich rekenen tot één van de grootste hiphopfestivals van Europa en heeft voor de zomer van 2019 weer heel wat in petto met meer dan 60 artiesten. Dit alles bij Beekse Bergen, een bijzonder evenemententerrein.

Levenslied Den Bosch
12, 13 en 14 juli 2019, Markt, Den Bosch
Vrijdagavond trappen ze af met Pretty in Pink 073. Op zaterdag 13 en zondag 14 juli staat de Markt in Den Bosch weer bol van de levenslied muziek. Met optredens van onder andere Sieneke, René Schuurmans, Marianne Weber en John de Bever.

Borderbounce
13 juli 2019, Koeleweg, Ossendrecht
Na het succes van vorig jaar vindt zaterdag de tweede editie Borderbounce plaats. KPJ Ossendrecht is vorig jaar begonnen met het vernieuwde tentfeest op de grens van België. De dansplaatjes zullen verzorgd worden door DJ Dave en Barry Fest.

Daydream Festival
13 juli 2019, Aquabest, Best
Droom jij op zaterdag met jouw ogen open op Daydream Festival? Op het strand van Aquabest! Met onder andere B-Front, Lil Kleine, Puinhoop Kollektiv, De Lievelings Dj’s van je Zusje en Daisy.

Bekijk onze hele party-agenda!