Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Groots met een zachte G
14 t/m 18 juni 2019, Philips Stadion, Eindhoven
Dit jaar staat Guus Meeuwis weer met zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven! Voor alweer het 14e jaar op rij zal Guus Meeuwis het stadion op zijn grondvesten laten schudden.

Fiesta Macumba
15 juni 2019, 013 Poppodium Tilburg
Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu! De Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een cocktail van exotische geluiden.

Made’s Powerweekend
14,15,16 juni 2018, Scheerbiesstraat, Wagenberg
Met meer dan 60 verschillende klassen is het Made’s Powerweekend de grootste tractorpulling wedstrijd van Europa. Naast groots spektakel op de 3 banen is er volop spektakel in de feesttenten.

Salsa aan de Haven
16 juni 2019, Haven, Breda
Het grootste outdoor Salsa event op het water in de Haven in hartje Breda. Met de Live Band Groove Patada en maar liefst 6 DJ’s. Daarnaast is er natuurlijk een 250 m2 grote dansvloer aanwezig waar je Non stop kunt dansen.

Bekijk onze hele party-agenda!