Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

GaldersFeestWeekend‎
7,8 en 9 juni 2019, Sint Jacobsstraat, Galder
Het GaldersFeestWeekend‎ staat voor Blends, Dance en Friends. Vrijdag start het feest met Live Request en Starkoo. Zaterdag is er muziek van Bass Chaserz, Ransom en The Underdogs. Zondag is het tijd voor het zeskamp met muziek van onder andere Baby Blue.

Moers Pinksterweekend
8 en 9 juni 2019, Middelstraat, De Moer
Dit weekend is het tijd voor de 37e editie van het gezellige tentfeest Moers Pinksterweekend! Met optredens van The Darkraver, PartyfrieX, Vieze Jack, Rayman Hermans, Veul Gère en Django wagner.

The Wild
9 juni 2019, Little Devil, Tilburg
Gedreven door lange nachten, een no-bullshit mentaliteit maakt de Canadese band The Wild een flinke dosis no-nonsense Rock ’n Roll. Met nummers als knallers als ‘Slow Burn’, ‘Livin Free’ en ‘Ready To Roll’ staat The Wild garant voor een wild HARD RAAAAWK ‘N’ ROLL feestje.

Made in Holland Festival
9 juni 2019, Voorstraat, Made
Het nieuw Hollands festival in Made op 1e Pinksterdag pakt gelijk groot uit met verschillende Hollandse artiesten, zoals Jannes, Sieneke, Django Wagner, Wesley Klein, Arjon Oostrom en Nelis Leeman.

Bekijk onze hele party-agenda!