« Terug naar nieuwsoverzicht

Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

RENEGADE Live
18 mei 2019, Kerkzicht, Riel
De pop- en rock-coverband RENEGADE komt naar Riel voor een spetterend optreden. De nummers worden niet alleen goed gespeeld, maar de lol die wij als band zelf nog iedere keer op het podium hebben, vindt steeds weer zijn uitwerking op het publiek. De toegang is 5 euro.

Benederpop
18 mei 2019, Duijlweg, Almkerk
SJWA De Soos viert haar 50-jarig bestaan. Ter ere van de afgelopen 50 jaar vol hoogtepunten organiseert De Soos Almkerk zaterdag de 3e editie van het eendaags popfestival Benederpop. Met onder andere BLØF, Wulf, The Dirty Daddies, Snollebollekes, WC Experience en Zanger Kafke.

EP presentatie De Fik Erin
18 mei 2019, Swamp Studio, Raamsdonksveer
Tussen al het 12,5 jarig geweld door in de band De Fik Erin ondertussen mega hard aan het werk in de studio om 3 EP’s uit te brengen in een tijdbestek van 12,5 maand. De presentatie van de eerste EP die toepasselijk 1 gaat heten, zal zaterdag plaatsvinden in de Swamp Muziekstudio.

Truck- en tractorpulling Oss
18 en 19 mei 2019, De Geer, Oss
Zaterdag gaan de deuren van het terrein om 17:00 uur open voor de wedstrijden met de Trucks. Met als speciale afsluiting in de feesttent met BZB op het podium. Zondag komen de lokale boeren en loonwerkers hun pk’s weer laten vloeien op de baan.

Bekijk onze hele party-agenda!