« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Totally Beachparty
9 en 10 mei 2018, Bavel
Op 9 en 10 mei kan Bavel weer genieten van het tijdelijke ‘strand’ van KPJ Bavel. Met op woensdag de Totally Beachparty met muziek van DJ Jantje en DJ Gijs. Natuurlijk kan de cocktailbar niet ontbreken op het overdekte strand. Op Hemelvaartsdag is er het beachvolleybal toernooi. Op maar liefst 4 velden zal er gestreden worden om de felbegeerde wisselbekers.

Festival Mijl op Zeven
10 mei 2018, Buitencentrum De Pelen, Ospel
Hemelvaartsdag staat voortaan in het teken van Mijl op Zeven Festival! Na een fantastisch uitverkochte eerste editie is het donderdag tijd voor een spetterend vervolg. De Peel verandert voor één dag in het Amerikaanse zuiden met sappige roots, bluegrass, country en americana.

Fairytale Festival
11 en 12 mei 2018, Erasstraat, Kaatsheuvel
De beste House, Hardstyle, RAW én Urban-artiesten zullen op ‘Fairytale Saturday’ weer naar Kaatsheuvel komen voor een onvergetelijke editie! Tevens zal ‘The Wishing Well’ de muzikale wensen van haar bezoekers uit laten komen!

Pink Project
12 mei 2018, 013 Poppodium, Tilburg
Prachtige visuals, een geweldige lichtshow en fantastisch geluid: al ruim 20 jaar zorgt Pink Project ervoor dat de fantastische muziek van Pink Floyd voortleeft in de mooiste theaters en zalen van Nederland.

Bekijk onze hele party-agenda!