« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Steprace Rotterdam-Den Hout
9 juni 2018, Houtse Heuvel, Den Hout
Zaterdag vindt de steprace plaats. Steprace Rotterdam – Den Hout vormt een gezellig sportieve dag, waarin deelnemers van Rotterdam naar de Houtse Heuvel in Den Hout steppen. Met onderweg verschillende leuke stoppunten met een hapje en een drankje.

Pussy Lounge
9 juni 2018, Breepark, Breda
De ingredienten voor Pussy lounge zijn de vijf residents, gecombineerd met de beste Freestyle DJ’s, sexy entertainment, co2, inflatables en een en al gekkigheid. Het thema voor de At the Park-editie van dit jaar is ‘A Passionate Poolparty’, dus maak je klaar voor een tropical treat!

Groots met een zachte G
8,9,10,12 juni 2018, Philips Stadion, Eindhoven
Dit jaar zet Guus Meeuwis alweer voor de 13e keer het Philips Stadion op zijn kop met Groots met een zachte G. Het beloofd weer een groot feest te worden.

Dirty Foot Volley
10 juni 2018, Gastelsedijk Zuid, Oud Gastel
Zondag organiseert KPJ Oud Gastel Dirty Foot Volley. Dirty Foot Volley een compleet nieuw spel. Het evenement worden gehouden op het terrein aan de Gastelse kant van de commissaris van der Hartenbrug nabij ’t Gastels Veer.

Bekijk onze hele party-agenda!