« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

Drie Weekskus Vurraf
9 februari 2019, De Graanbeurs, Fijnaart
Het Carnavalsfeest voor Carnaval van BC De DIJKRAKKERS. Op deze 5e editie zal de DJ van de Avond weer DJ Roel Staarink zijn en als artiest hebben ze niemand minder dan Huub Hangop weten te strikken.

Qmusic the Party
9 februari 2019, Fletcher Hotel Prinsen, Vlijmen
Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Vlijmen. 4 uur lang wild feesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures.

WC Experience
9 februari 2019, Kerkzicht, Riel
Op zaterdag staan de heren van WC Experience in Café Kerkzicht, die het café volledig op zijn kop komen zetten. Nummers van internationaal allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC Experience te dol.

Carnavals Marathon
10 februari 2019, Swamp Studio, Raamsdonk
Terug van weggeweest de SLOG Carnavals Marathon. Een feest wat je niet mag missen. Met optredens van diverse carnavalsverenigingen en artiesten en de uitslag van de Alaaf 11.

Bekijk onze hele party-agenda!