« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

Rootscafé: Mercy John
11 januari 2019, Xinix, Nieuwendijk
Brabander John Verhoeven (Mercy John) laat horen dat goede americana niet altijd uit het buitenland hoeft te komen. In 2017 verraste hij met een werkelijk schitterende cd This ain’t New York. De entree is 12,50 euro.

Winterfeesten Teteringen
11 en 12 januari 2019, Heiackerdreef, Teteringen
Na een geslaagde eerste editie is er op 11 en 12 januari 2019 de Tweede editie van Winterfeesten Teteringen. Op vrijdag is er muziek van de coverband Bakkeliet, DJ Ewout en zanger Wesley Klein. Op zaterdag gaat het los met verschillende DJ’s: Baba DJ Team, Slagerij Jansen, Disco Dubbel D, Pat B en DJ Gijs.

Het Feestje van Henk Dissel
12 januari 2019, Brabanthallen, Den Bosch
Henk Dissel geeft op zaterdag een concert in de Brabanthallen! De show zal spectaculair zijn en Henk zal al zijn hits voorbij laten komen. Het feestje van Henk Dissel wordt een show die je niet wil missen.

Boef
12 januari 2019, 013 Poppodium, Tilburg
‘Gewoon Boef man!’ Nederland’s meest besproken (en meest succesvolle) rapper van het moment komt voor een solo-concert naar de Main van 013. Sinds zijn debuut EP ‘Gewoon Boef’, lijkt er maar geen einde te komen aan de populariteit van de 25-jarige rapper.

Bekijk onze hele party-agenda!