« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

X-Mass Flugel Party met LA-Sound
21 december 2018, Het Steegje, Made
Gezellig de feestdagen inluiden met heerlijke flugel acties, onder muzikale begeleiding van de mannen van LA SOUND. De toegang is gratis.

Zer00’s Heroes
22 december 2018, 013 Poppodium, Tilburg
Begin de Kerstvibe goed en kom dansen met je vrienden op alle klappers van de Jaren 00 in 013! Zer00’s Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen het internet nog traag was, LOLcat een term werd en alle cool kids een Nokia 3310 en MSN hadden.

Mega Disco Dubbel D Kerstballen Party
22 december 2018, Den Thuur, Achtmaal
Disco Dubbel D keert zaterdag terug in Den Thuur. Deze mannen zijn gek op grote kerstballen en zullen er dan ook alles aan doen om deze te zien bewegen op hun harde muziek! Ook zijn DJ-Jantje en DJ Infectizer van de partij om de kerstballen in de boom te hangen.

The Dirty Daddies
22 december 2018, De Ster, Nieuwkuijk
The Dirty Daddies knallen deze winter op Olympisch niveau door het land én door het geluid. Het startschot is in november gegeven, de feestmarathon dendert in rap tempo verder en zaterdag staan ze in Nieuwkuijk.

Bekijk onze hele party-agenda!