« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

Het Grote Studentenfeest XL
6 december 2018, Strand Binnen, Breda
Het Grote Studentenfeest is he-le-maal terug, na 5 uitverkochte edities! Grootser dan ooit en fris in een nieuw designerjasje met nieuwe studenten in een nieuwe locatie. Feest, feest en nog eens feest in drie gethematiseerde schoolzalen.

Chase & Status
8 december 2018, 013 Poppodium, Tilburg
Op zaterdag komt opnieuw een act van formaat naar 013: Chase & Status. Het producersduo uit Londen pakte sinds haar start in 2003, miljoenen views met tientallen hits. Hun toegankelijke, genre overstijgende Bass Music beweegt zich sindsdien moeiteloos mee met de tijd en weet mensen over de hele wereld in beweging te krijgen.

Pubshow Pater Moeskroen
8 december 2018, Kerkzicht Riel
Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet ‘Roodkapje’?! De band komt dit jaar met 3 shows in het kader van de jaarlijkse winterlijke Pubtour. Op zaterdag staat Pater Moeskroen in Café Kerkzicht in Riel.

Materiaal Party met DJ Patrick
9 december 2018, Den Thuur, Achtmaal
Het wordt weer kouder dezer dagen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om onder een dekentje te gaan liggen, maar de echte gezellige feestgangers gaan natuurlijk naar Den Thuur! Een gezonde hoeveelheid alcohol werkt namelijk ook goed tegen de kou. Met DJ Patrick achter de knopjes kan je zondag niet meer stuk!

Bekijk onze hele party-agenda!