« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

FlairBorrel XL
30 november 2018, Evenementenhal Metsj point, Roosendaal
Voel je VIP bij FlairBorrel. Deephouse, dirtyhouse en exclusive house nemen het event over. Line-up’s met grote namen en shows met een sexy knipoog zijn de ingrediënten voor een bruisende avond. Met muziek van La Fuente, Dj Licious, Vato Gonzalez & Vincent van den Berg.

Elsom Winterfestival
30 nov en 1 december 2018, Lagemierdsedijk, Reusel
Waarom een jaar wachten als we in de winter ook een groot feest kunnen bouwen? Dit weekend is El Sombrero terug met een bijzonder winterfestival! Met vele optredens zoals Snollebollekes, Puinhoop Kollektiv, Zanger Kafke en Buren van de Brandweer.

KPJ Sinterklaasparty
1 december 2018, Buitenlust, Rijsbergen
Vier Sinterklaas met KPJ Rijsbergen in Café Buitenlust. Het beloofd weer een groot feest te worden met DJ Patjuh, DJ GIJS en DJ Rein. Ben er op tijd bij want vol=vol.

Euphoria
1 december 2018, 013 Poppodium, Tilburg
De afgelopen jaren brak Euphoria steeds weer de tent volledig af en ook dit jaar belooft het hardstylefeest een regelrechte knaller te worden. Net als tijdens de voorgaande edities, heeft b2s een frisse mix van talenten en gevestigde namen uit de scène uitgenodigd.

Bekijk onze hele party-agenda!