« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

Qmusic the Party XL
23 november 2018, Fletcher Hotel, Rosmalen
Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL in Rosmalen. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Met Special guest DJ Paul Elstak.

Winter Park Festival
24 november 2018, Aquabest, Best
Zaterdag zal Paleis Winter Park haar brug laten zakken om alle après-skiërs, sneeuwpopjes, Yeti’s en lekkere hertjes te ontvangen voor het grootste winter festival van het Zuiden!

Martijn Fischer zingt hits van Hazes
24 november 2018, 013 Poppodium, Tilburg
013 staat deze avond in het teken van de hits van Hazes. Gezongen door Martijn Fischer en hij neemt een complete bigband mee! Dat wordt een avond heerlijk meebrullen. “Met bloed! Zweet! En traaaaaneeeeen!”

Anita’s Polderparty
25 november 2018, Munnikendijk, Sprundel
Op zondag komt zangeres Anita van de Rapsodies weer met de Anita’s Polderparty. In de verwarmde feesttent in Sprundel zal het feest weer los gaan basten. Met dit jaar optredens van Sjansjee, Tommy Lips, Wendy Woop, Jan Keizer & Anny Schilder, John West, Tamara Tol, Jeroen van Zelst en Zanger Kafke.

Bekijk onze hele party-agenda!