« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Jazz in Duketown
18 t/m 21 mei 2018, Parade, Den Bosch
Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival van Nederland in de open lucht. Het wordt georganiseerd tijdens Pinksteren in de binnenstad van Den Bosch. Dit jaar de 45e editie met mooie verrassende artiesten uit binnen- en buitenland.

Fiesta Macumba
19 mei 2018, 013 Poppodium, Tilburg
Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu!

Moers Pinksterweekend
19 en 20 mei 2018, Middelstraat, De Moer
Zaterdag en zondag is het tijd voor de 36e editie van het gezelligste tentfeest Moers Pinksterweekend. Zaterdag gaat het feest los met The Dirty Daddies, Buren van de Brandweer, Zanger Kafke en DJ Arii. Zondag gaat het feest verder met Willem de Wijs, Jeffrey Heesen, Henk Dissel en John West & Lange Frans.

7th Sunday Festival
20 mei 2018, De Roost, Veghel
Op Pinksterzondag, 7 zondagen na Pasen, ontstaat op een magische plek in ‘the middle of nowhere’ in Erp, 7th Sunday festival! Waar 40.000 bezoekers ook dit jaar weer hun geluk kunnen beproeven.

Bekijk onze hele party-agenda!