« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Ons Brabant geeft je 4 tips!

Veerse Dag
14 en 15 september 2018, Heereplein, Raamsdonksveer
Voor de 36e keer wordt De Veerse Dag georganiseerd in het centrum van Raamsdonksveer. Een combinatie van muziek-, markt en straattheateractiviteiten voor zowel jong en oud. Met dit jaar onder andere Maan, Stef Ekkel, John de Bever, John West en De Fik Erin.

De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE
15 september 2018, E3 Strand, Eersel
De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch bundelen voor één keer de krachten voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! De grootste kroeg van Nederland vliegt zaterdag naar Eindhoven, Zwolle én Amsterdam.

25 Years of Ruffneck
15 september 2018, 013 Poppodium, Tilburg
It’s time for another LEGEND! Al 25 jaar ruled DJ Ruffneck da artcore scene! Genoeg reden voor een dikke jubileum-rave waarin Patrick van Kerckhoven aka Mr. Ruffneck himself je met bevriende artiesten meeneemt langs 25 jaar early rave, oldstyle, & millennium hardcore.

Feestweekend KPJ Bavel
15 en 16 september 2018, Burgtsebaantje, Molenschot
Dit weekend houdt KPJ Bavel haar jaarlijks terugkerend feestweekend! Zaterdagavond aftrappen ze af met trekkertrek, waarin onder andere Agrisport, ITPV pro-stocks, ITPV sport-trucks en de vrije klasse demo’s. Na de trekkertrek barst het feest in de tent los. Zondag gaat het spektakel nog even door.

Bekijk onze hele party-agenda!