« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Zomerfeesten Almkerk
9 t/m 18 augustus 2018, Dirk van Clevestraat, Almkerk
De zomerfeesten Almkerk zetten weer een divers programma neer dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Op de eerste avond op donderdag is er Daredevils. De opkomende coverband van nu komt de tent plat spelen.

Tractorpulling Oudenbosch
10 en 11 augustus 2018, Langeweg, Oudenbosch
Op Vrijdag gaan de Tractorpulling van start met de Ntto Farmstock en Ntto Standaard klassen met als afterparty de Bass CHazerz en DJ Gijs in de Tent! Op Zaterdag wordt de volledige Hypropullers en agrisport competitie verreden en niet te vergeten de DUO trek. In de tent gaat het los met coverband de Bijtels, DJ Gijs en DJ Willem.

Lakedance
11 augustus 2018, Aquabest, Best
Vriendschappen, muziek, dansen, (inter)nationale top acts, cocktails en nog heel veel meer zomerse elementen staan centraal om ook dit Lakedance op perfecte wijze te vieren.

Nirwana Tuinfeest
10, 11 en 12 augustus 2018, OJC Nirwana, Lierop
Dit weekend is er weer het Nirwana Tuinfeest in Lierop. Het feest gaan los met optredens van onder andere Triggerfinger, Typhoon, K’s Choice, Jett Rebel, My Baby, Kraantje Pappie en Wulf.

Bekijk onze hele party-agenda!