« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Kasteeltuinconcerten
13 juli 2018, Kasteeltuin, Helmond
De Helmondse Kasteeltuin wordt op deze zeven vrijdagavonden omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands variërend van salsa, blues tot nederpop. Met vrijdag Van Dik Hout. Bekend van onder andere ‘Stil in mij’ en een zeer bepalende factor in de Nederpop.

Daydream Festival
14 juli 2018, Aquabest, Best
Daydream kent dit jaar een hele andere opzet. Waar het festival jaren aan het begin van het seizoen in België werd gehouden wordt het nu op zaterdag 14 juli bij Aquabest georganiseerd. Terug naar een perfecte droomlocatie, aldus de organisatie.

Memory Lane
14 juli 2018, Aan Boord, Breda
Goede herinneringen moet je koesteren … Die geweldige muziek doen we op zaterdag nog eens dunnetjes over met Memory Lane, HET mekka voor 25+ ‘ers. Op deze avond komen de grootste meezinghits uit de jaren ’70 ’80 & ’90 voorbij.

WOO HAH! Festival
13, 14 en 15 juli 2018, Beekse Bergen, Hilvarenbeek
WOO HAH! keert terug! Op vrijdag, zaterdag en zondag verwelkomen ze je op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag krijgen de campingbezoekers een extra avond gevuld met dj’s en live acts op vrijdag.

Bekijk onze hele party-agenda!