« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

BEACH EVENT RIEL
6 t/m 8 juli 2018, Dorpsplein, Riel
Dit weekend zal het Dorpsplein in Riel weer omgetoverd worden in een groot strand. De “zandbak” vormt het decor voor de vele strandactiviteiten die begin juli weer in Riel zullen plaatsvinden. Sport zal dan weer afgewisseld worden met muziek, een hapje en een drankje en vooral gezelligheid.

Breda Live
6 en 7 juli 2018, Chasséveld, Breda
Op vrijdag en zaterdag is het tijd voor de tiende editie van Breda Live. De tiende editie wordt gevierd met Hardwell, Kensington, Guus Meeuwis, Anouk, Chef’Special, André Hazes, Ronnie Flex & Deuxperience, R3HAB, Alvaro Soler, Guido Weijers, Coen & Sander en Suzan & Freek.

Schuurfeest Zevenbergen
7 juli 2018, Noordeseweg, Langeweg
Op zaterdag is het weer tijd voor het jaarlijkse schuurfeest van KPJ Zevenbergen. Dit jaar met het thema: BOERTIVAL. Het beloofd weer een groot feest te worden in de schuur aan de Noordeseweg in Langeweg. De muziek wordt verzorgt door DJ Sven & Rolf.

Queen Forever
7 juli 2018, Fletcher Hotel, Rosmalen
Queen is nog steeds zeer populair, al niet de meest populaire band die de muziekgeschiedenis kent. Deze Nederlandse tributeband, die tevens heel Europa rondreist, zal u niet teleurstellen. “Another One Bites The Dust”, “Killer Queen”, “Bicycle Race”, “Don’t Stop Me Now”, “Crazy Little Thing Called Love”, “Somebody To Love”, “We Will Rock You”, “We Are The Champions” en ga zo maar door!

Bekijk onze hele party-agenda!