« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Made’s Powerweekend
15, 16 en 17 juni 2018, Scheerbiesstraat, Wagenberg
In 2018 bestaat het Made’s Powerweekend maar liefst 25 jaar, en dat moet gevierd worden! Met het uitgebreide wedstrijdprogramma van internationaal niveau belooft het weer een spectaculair weekend te worden. Ook in de tent beloofd het weer een groot feest te worden met de Pulling Party’s.

BergenOpZoomNL
16 juni 2018, De Boulevard Noord, Bergen op Zoom
Het is bijna zover. De tweede zomerse editie van het gezelligste meezingfeest van Brabant belooft een gezellig Nederlandstalig muziekspektakel te worden! Met onder andere Jannes, Snollebollekes, John de Bever, John West en Django Wagner.

Coredoom XL
16 juni 2018, Time Out, Gemert
Op zaterdag draait het allemaal om Paula Vigara Vives, beter bekend als Lady Dammage. Deze dame uit Barcelona heeft in korte tijd een aardige naam gekregen in de uptempo scene. Deze Spaanse maakt er 6 uur lange hardcore show van, met verschillende artiesten uit de scene.

Hart voor Muziek
17 juni 2018, Het witte huis, Zeeland
Op zondag zijn er nieuwe TV-opnames voor Hart voor muziek. Met vele artiesten waaronder Danny Floger, Django Wagner, Frans Duijts, Henk Dissel, Jeroen van Zelst, Pater Moeskroen, Stef Ekkel en een mini concert van Roy Donders.

Bekijk onze hele party-agenda!