« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer woensdag, tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele leuke feesten en evenementen in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Veerse Dag
15 en 16 september 2017, Heereplein, Raamsdonksveer
Ook dit jaar kunt je met de Veerse dag weer kosteloos genieten van goede artiesten, uniek straattheater, vele kinderattracties en een grote markt. Met dit jaar optredens van Django Wagner, Vengaboys, Henk Dissel en de Gebroeders Ko.

KPJ Berghem Jubileumfeest
16 september 2017, Zeskampterrein, Berghem
Op zaterdag viert KPJ Berghem haar 90e verjaardag. Ze geven een groots feest met de formatie ‘The Recipe’. Daarna zal tijdens het concept ‘It all started in the 90’s’ niemand stil staan op de dansvloer.

Draaimolen festival
16 september 2017, Charlotte Oord, Tilburg
Draaimolen Festival is een dag lang genieten van de allerbeste artiesten in een intieme setting. Je kunt dit jaar kiezen uit maar liefst 4 stages met de beste artiesten van over de hele wereld. Omringd door metershoge dennenbomen vind je deze heerlijke stage inclusief keiharde line-up.

Breda Barst
16 en 17 september 2017, Valkenbergpark, Breda
Breda Barst is het laatste grote popfestival in de open lucht van het zomerseizoen in Nederland. Twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance. Daarnaast is er ook straattheater, film, spectaculaire performances, kunstzinnige acts, een markt en kinderactiviteiten.

Bekijk onze hele party-agenda!