« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Zoeien & Zaaien
13 april 2018, Lunenburg, Loosbroek
In Loosbroek wordt het zaaiseizoen gevierd met de voorjaarse spin-off. Nu het zonnetje weer begint te schijnen en de mest weer over het land gaat is het dus ook weer tijd om eens gruwelijk feest. Met Meuk, Dries Roelvink, Skoften Sloopservice en Edrie & de Rauwdouwers.

LEGENDS
14 april 2018, 013 Poppodium, Tilburg
Een avond met drie hardcore-helden in de hoofdrol, die eigenlijk geen introductie nodig hebben. De hoofdrolspelers nemen je mee op een reis vanaf de jaren ’90 tot aan het heden – strictly hardcore! Met Paul Elstak, Neophyte en Panic.

Rucphen zingt Hollands XXL
14 april 2018, Vijfsprong, Rucphen
Zaterdag gaat het feest los we in RUCPHEN met XXL avond, met 10 top artiesten. Namelijk Django Wagner, Henk Dissel, John West, Jeffrey Heesen, Willem Barth, Wesley Klein, Jeffrey Kuipers, Nick Koot, Tony vd Dungen en Youri Sprenkels. Tickets kosten 15 euro.

Naked Song Festival
14 april 2018, Muziekgebouw, Eindhoven
Naked Song is al vele jaren hét indie singer-songwriterfestival van Nederland. Naast de beste bekende artiesten van nu heeft Naked Song een reputatie als het gaat om het ontdekken van nieuw talent. Met 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske en lekkere speciaalbiertjes is de festivalbeleving compleet.

Bekijk onze hele party-agenda!