« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer woensdag, tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele leuke feesten en evenementen in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Halfvastenfeesten
9 en 10 maart 2018, Reekseweg, Zeeland
Vrijdag en zaterdag worden de Halfvastenfeesten voor de 11e keer georganiseerd en het belooft een feestelijke en gezellige happening te worden. Het programma voor de twee avonden is uitgebreid en divers samengesteld waarbij er voor iedereen iets te beleven en genieten valt.

5 Jarig bestaan LA Sound
10 maart 2018, Hof van Holland, Made
Het DJ duo LA Sound bestaat 5 jaar en dat vieren ze. Met muziek van Ransom, Marco Kanters, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Pascal Redeker, Jan Van Est, Nelis Leeman en DJ Willem De Wijs. Tickets kosten 12,50 euro.

Pussy Lounge Wintercircus
10 maart 2018, Aquabest, Best
Zaterdag is het tijd voor Pussy lounge – Wintercircus, de enige echte winter-editie van het concept Pussy lounge. Wat deze editie zo bijzonder maakt, is dat het een buitenfestival is in een volledig winters thema.

Accordeonfestival
11 maart 2018, Herberg Thijssen, Vierlingsbeek
Op zondagmiddag vindt er bij de Herberg weer het jaarlijkse accordeonfestival plaats. ’s Middags vanaf 12.00 uur klinken de eerste noten door de zaal en het café. Het accordeonfestival is een middag genieten van deze sfeer volle muziek, waar kan worden gedanst en worden meegezongen op de mooiste meezing ballades.

Bekijk onze hele party-agenda!