« Terug naar nieuwsoverzicht

4 party-tips van ons

Het is weer woensdag, tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele leuke feesten en evenementen in Brabant. Ons Brabant geeft je 4 tips!

Winterfeesten Teteringen
12 en 13 januari 2018, Heiackerdreef, Teteringen
Na een jaar zonder de voorjaarsfeesten, krijgt Teteringen dit weekend een nieuw Winterfeest. Met op vrijdag de band kwart voor 3 en 5-takt. Zaterdag gaat het feest los met DJ Gijs, DJ Disco Dubbel D en DJ Willem de Wijs.

Singlefeestje
13 januari 2018, 013 Poppodium, Tilburg
Na een heerlijk en bombol verjaardagsfeestje, keert Singlefeestje weer terug naar 013! De jongens en meiden van Singlefeestje nemen bakken met duizenden cd-singles mee: van The Spice Girls tot Celine Dion. Van Robbie Williams tot Hanson. Van de nieuwste dance tot classics uit de jaren 80.

Grote Optocht-bal FestiValsAlarm
13 januari 2018, Trefpunt, Made
Dit jaar organiseren CS De Mayenèrs en Vals Alarm het ‘Grote Optocht’-bal FestiValsAlarm in ’t Trefpunt Made. Naast het inschrijven voor d’n Grote Optocht van de May is er muziek van DJ Frank Buiks en treden in drie zalen de hele avond 18 kapellen op.

80´s 90´s & 00´s Radio Party
13 januari 2018, Klokgebouw, Eindhoven
Zaterdag is het feest der feesten weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Voor velen is de 80’s 90’s & 00’s Radio Party een vaste aantekening in de agenda en staat bekend als een jaarlijkse reünie. Het thema van deze 9e editie is “UNFORGETTABLE”. Keer voor een avond terug naar vroeger, geniet van de hits uit de 80’s, 90’s & 00’s en maak er een onvergetelijke avond van.

Bekijk onze hele party-agenda!